Cum se face trade?
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Cum se face trade?
Vreau si eu sa stiu cum se face trade. Ma ajutati?

Saffy- Webkinz Caring Valley

- Gen:
Stare de spirit: Super fericita!!!
Localizare: Vrancea
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 10439
Re: Cum se face trade?
pai.te duci la clubul prietenilor(club hause),intri si dai pe traiding room.dai clic pe una din mesele de-acolo si te uiti la webkinzi,cauti unul care nu are sagetele deasupra sa vezi cum il cheama si-l cauti in lista(care-ti apare dupa ce dai clic pe masa)daca accepta o sa-ti apara un fel de tabel si pui lucrul care vrei sa-l dai la schimb in niste patratele.si el pune.daca-ti place obiectul celuilalt jucator (te uiti sub obiect si sunt 2 fetisoare)dai clic pe aia vesela,daca nu dai cic pe cea trista si el va inlocui obiectul cu altul(asa faci si tu daca-ti apare fetisoara trista)daca vrea sa face-ti schimb tabelul lui se va inverzi.atunci dai pe fa trade si se va inverzi si al tau,apoi dai pe accept si gata.
daca vrei iti drimit prin p.m. un video cu pasii
sa-mi spui daca vrei
daca vrei iti drimit prin p.m. un video cu pasii
sa-mi spui daca vrei_________________
daca nu
lupti pentru
ce vrei
nu-l vei avea
niciodata

alteio- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: libertateeeeeeee :3 :3
Localizare: pe webkinz;))
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 73196
Asa e.alteio a scris:pai.te duci la clubul prietenilor(club hause),intri si dai pe traiding room.dai clic pe una din mesele de-acolo si te uiti la webkinzi,cauti unul care nu are sagetele deasupra sa vezi cum il cheama si-l cauti in lista(care-ti apare dupa ce dai clic pe masa)daca accepta o sa-ti apara un fel de tabel si pui lucrul care vrei sa-l dai la schimb in niste patratele.si el pune.daca-ti place obiectul celuilalt jucator (te uiti sub obiect si sunt 2 fetisoare)dai clic pe aia vesela,daca nu dai cic pe cea trista si el va inlocui obiectul cu altul(asa faci si tu daca-ti apare fetisoara trista)daca vrea sa face-ti schimb tabelul lui se va inverzi.atunci dai pe fa trade si se va inverzi si al tau,apoi dai pe accept si gata.
daca vrei iti drimit prin p.m. un video cu pasiisa-mi spui daca vrei

cristina123- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Munky Funky, Munky Funky, Do you like it Munky Funky? I like it, I like it, I like it Munky Funky!
Localizare: Transformice sau Webkinz
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 29483
Pentru a nu ocupa loc, as dori ca topicul sa fie inchis.

Saffy- Webkinz Caring Valley

- Gen:
Stare de spirit: Super fericita!!!
Localizare: Vrancea
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 10439
nu ocupa loc
plus ca aici e scris un lucru destul de important, i`ar ajuta mult pe cei noi din webkinz
eu n`am stiut cum se face trade pana cand n`am vazut pe forum [nu aici, mai de mult :-j ]
plus ca aici e scris un lucru destul de important, i`ar ajuta mult pe cei noi din webkinz

eu n`am stiut cum se face trade pana cand n`am vazut pe forum [nu aici, mai de mult :-j ]

Stefzyk- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Who gives a damn? I don`t.
Localizare: Staring at u :3.
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 193315

hello
am si eu un articol Ganz Estore, mai exact After Party Serving Station, pe care l-am castigat Super Wheel, dar n-am ce face cu el. Nu merge vandut la Wshop si nici nu pot sa-l schimb la trade.
Stie cineva cum pot sa scap de el:?:
Tks
am si eu un articol Ganz Estore, mai exact After Party Serving Station, pe care l-am castigat Super Wheel, dar n-am ce face cu el. Nu merge vandut la Wshop si nici nu pot sa-l schimb la trade.
Stie cineva cum pot sa scap de el:?:
Tks

andre4ever- Gen:
Stare de spirit: happy
Localizare: Constanta
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 2100
Poti sa-l pastrezi in dock
, poate la un moment dat iti va folosi.
Obiectele Ganz Estore nu merita vandute pe KinzCash, sunt speciale
.
, poate la un moment dat iti va folosi.Obiectele Ganz Estore nu merita vandute pe KinzCash, sunt speciale
._________________

Click si ajungi pe pagina de FaceBook a lui Abby!

Te asteptam cu concursuri si premii!

Prima persoana care aduce 20 de like-uri paginii primeste un cod de obiect eStore

MrCookieMonster- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: No more tears, no more hiding, no more crying at the sunset.
Localizare: Webkinz World
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 45201

+1
^^ Fiindca obiectele de pe e-store sunt luate cu bani reali / castigate ca in cazul tau :3
^^ Fiindca obiectele de pe e-store sunt luate cu bani reali / castigate ca in cazul tau :3

galbior- Webkinz Signature

- Gen:
Localizare: Focsani
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 51241
Subiecte similare» Welcome to the Illyriad Trade Union
» Tratate care se pot face:
» Ce ai face daca... [ bY AdvaNNNcE ]
» Cum se face trade?
» Ce-ai face ....daca...
» Tratate care se pot face: