Micul Magian - Carti de magie pentru copii
Forum Webkinz Romania :: Cultura :: De citit: :: > Carti:
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Micul Magian - Carti de magie pentru copii
Aveti ?
Eu da..
Am Micul Magician...e super am ogramada de trucuri interesante si nu banale..fiindca e Micul Magician pt copii intre varsta 6 si 16 ani....ma rog acolo zicea ca e pana la 18 dar zic..e pt varsta noastra oricum ca aici pe forum noi avem varste cuprinse intre 8 -18 ani.. [inafara de parinti ]
Dar oricum poate fi utilizat de toti..
Si am primit odata cu cartea de magii,o bagheta magica..si mai multe ''unelte'' pt magii :> ..
Eu da..Am Micul Magician...e super am ogramada de trucuri interesante si nu banale..fiindca e Micul Magician pt copii intre varsta 6 si 16 ani....ma rog acolo zicea ca e pana la 18 dar zic..e pt varsta noastra oricum ca aici pe forum noi avem varste cuprinse intre 8 -18 ani.. [inafara de parinti ]
Dar oricum poate fi utilizat de toti..

Si am primit odata cu cartea de magii,o bagheta magica..si mai multe ''unelte'' pt magii :> ..

JulyTheBestStar- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Happy
Localizare: Iasi
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 30379
Re: Micul Magian - Carti de magie pentru copii
eu am o bagheta din lemn, ca cele din harry potter...... xD am incercat vraji dar nu merg......
e cumva bagheta stricata??
e cumva bagheta stricata?? _________________

Manzu- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare: craiova
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 35689
Si eu mi-as dori saa iasaaa magii adevarateee..
Ca in herry potter..
nu ca magicienii care fac trucuri..

Ca in herry potter..
nu ca magicienii care fac trucuri..

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
nu stiu de ce, dar mai nou mie mi-e frica sa umblu prin casa fara bacheta aia.......... aud tot felul de sunete ciudate si le asociez cu dementori....... xD poate suntem incuiate...... persoanele incuiate sunt cele care nu pot face magie....

Manzu- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
SI EU ca sa ma pot teleporta sa fac vraji sa opresc ttimpul sa copiez la vreun test 

biancaidu- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare: Craiova
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 53491
ce sunete ciudatee.. ?
si cum adica esti incuiata ?
si cum adica esti incuiata ?_________________

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
bianca nu esti singura si eu aud tot felul de chestii de ex cum scartie parchetul cand sunt singura acasa si tot felul de chesti mai cad oale din dulap si cand aud ceva inspaimantator dau cu plusurile mele in zona in care se aude si imi iau webkinzurile in brate Ele imi dau protectie

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
avem vecini cu 2 copii mici, avem matza, si un apartament mare si se aud tot felul de sunete........ iar incuiatii sunt cei care nu au puteri magice....JulyTheBestStar a scris:ce sunete ciudatee.. ?si cum adica esti incuiata ?

Manzu- Webkinz Signature

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
vocea mea are magie 

Veniti si comandati!O sa plecati fericiti---> http://forum.webkinzromania.ro/t4404-bybyphotos-shop-for-valentine-s-day?highlight=Byby

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
Subiecte similare» Vanzare Carti Duel Masters!
» Pentru mai multe detalii.......
» Regulamentul pentru Discuti
» Harti pentru DeathRun
» SUGESTIE PENTRU TAG-UL CLANULUI
» Pentru mai multe detalii.......
» Regulamentul pentru Discuti
» Harti pentru DeathRun
» SUGESTIE PENTRU TAG-UL CLANULUI
Forum Webkinz Romania :: Cultura :: De citit: :: > Carti:
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum