CONCURS: "Casa Perfecta"!
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Este un super-conucrs plin de imaginatie!!!
Este un concurs APROBAT de webkinz Romania.Se va desfasura in perioada 22 noiembrie->7 decembrie.
Instructiuni:
Trebuie sa realizati o descriere cu titlul “casa perfecta”,asa cum vi-o imaginati voi(sau daca deja o aveti puteti pune si poza).Puteti spune cate camera are,care sunt acestea,ce obiecte sunt in aceasta etc.
REGULI:
1.cand trimiteti compunerea trebuie sa fiti logati!!!
2.nu aveti voie sa scrieti comentarii aici! Daca vreti sa ma intrebati pe mine sau pe webkinz Romania ceva,trimiteti pe MP.Restul comentariilor se vor pune pe “comentarii concursuri”
3. Fiecare utiliator poate participa o singura data,adica doar cu o compunere!
4. Nu ai voie sa copiezi idei!Daca scrii una identical(adica sa aiba aceleasi idei puse in alta ordine) esti eliminat!
5. Nu aveti voie sa va certati pe lucruri cum ar fi “mi-ai furat ideea!”,”te-ai luat dupa mine!”.Eu sigur voi observa daca cineva v-a copiat idea!
6. Pentru a vedea daca ati citit regulile puneti cuvantul secret(care este “telefon”) dupa ce ati scris compunerea.
Castigatorul se va alege prin tragere la sorti iar restul vor primii premii pe note(vi le voi da eu)(vezi mai jos).
PREMII:
TRAGERE LA SORTI:”masinuta cu amortizoare”
+haine+mancare
Locul 1:”Sint Bernard de zapada
” +haine+mancare
Locul 2:”Comoda Epoca de Piatra”
+haine+mancare
Locul 3:o petrecere+mancare
Restul participantilor vor primii haine sau mancare.
SUCCES!!!
Este un concurs APROBAT de webkinz Romania.Se va desfasura in perioada 22 noiembrie->7 decembrie.
Instructiuni:
Trebuie sa realizati o descriere cu titlul “casa perfecta”,asa cum vi-o imaginati voi(sau daca deja o aveti puteti pune si poza).Puteti spune cate camera are,care sunt acestea,ce obiecte sunt in aceasta etc.
REGULI:
1.cand trimiteti compunerea trebuie sa fiti logati!!!
2.nu aveti voie sa scrieti comentarii aici! Daca vreti sa ma intrebati pe mine sau pe webkinz Romania ceva,trimiteti pe MP.Restul comentariilor se vor pune pe “comentarii concursuri”
3. Fiecare utiliator poate participa o singura data,adica doar cu o compunere!
4. Nu ai voie sa copiezi idei!Daca scrii una identical(adica sa aiba aceleasi idei puse in alta ordine) esti eliminat!
5. Nu aveti voie sa va certati pe lucruri cum ar fi “mi-ai furat ideea!”,”te-ai luat dupa mine!”.Eu sigur voi observa daca cineva v-a copiat idea!
6. Pentru a vedea daca ati citit regulile puneti cuvantul secret(care este “telefon”) dupa ce ati scris compunerea.
Castigatorul se va alege prin tragere la sorti iar restul vor primii premii pe note(vi le voi da eu)(vezi mai jos).
PREMII:
TRAGERE LA SORTI:”masinuta cu amortizoare”
+haine+mancareLocul 1:”Sint Bernard de zapada
” +haine+mancareLocul 2:”Comoda Epoca de Piatra”
+haine+mancareLocul 3:o petrecere+mancare
Restul participantilor vor primii haine sau mancare.
Ultima editare efectuata de catre andraalexa110 in Mar 30 Noi 2010, 9:01 pm, editata de 1 ori

andraalexa110- Webkinz Caring Valley

- Gen:
Stare de spirit: very happy:X:X
Localizare: Bucuresti
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 21546
Re: CONCURS: "Casa Perfecta"!
telephone (telefon)
Casa perfecta
Pentru mine,casa perfecta este cea in care gasesti iubrea.Daca insa ne referim la design-ul casei, casa perfecta o casa care sa se potriveasca cu sezonul.De exemplu, se apropie craciunul! De ce sa nu avem tot atatea camere cate sarbatori sunt in luna Decembrie!Sf. Andrei, Mos Nicolae,Mos Craciun,Anul Nou...
Dar daca nu va plac sarbatorile iernii,sarbatorile sfinte,plictisitoarele petreceri cu hore la care nu stiti sa dansati,va ocupa timpul toate plimbarile nefolositoare la care,sa zicem,mama ne spune:
_Hai sa-i luam un tapet bunicii!
Si sa nu gasiti!?Ei bine,acomodati-va macar cu iarna,obtinand un nou look casei voastre.Va place,sunteti in pas cu moda!Asa mai merge.
Dar sa nu exageram,nu puneti chestii rock intr-o camera cu tapet din tema ,,Zapada".Lucruri albe si albastre.Asigurati-va ca nu afla cineva.E un pont!
Incheiem compunerea cu o concluzie:
,,Fa cum vrei,dar sa fie bine!"
Sfarsit!
Casa perfecta
Pentru mine,casa perfecta este cea in care gasesti iubrea.Daca insa ne referim la design-ul casei, casa perfecta o casa care sa se potriveasca cu sezonul.De exemplu, se apropie craciunul! De ce sa nu avem tot atatea camere cate sarbatori sunt in luna Decembrie!Sf. Andrei, Mos Nicolae,Mos Craciun,Anul Nou...
Dar daca nu va plac sarbatorile iernii,sarbatorile sfinte,plictisitoarele petreceri cu hore la care nu stiti sa dansati,va ocupa timpul toate plimbarile nefolositoare la care,sa zicem,mama ne spune:
_Hai sa-i luam un tapet bunicii!
Si sa nu gasiti!?Ei bine,acomodati-va macar cu iarna,obtinand un nou look casei voastre.Va place,sunteti in pas cu moda!Asa mai merge.
Dar sa nu exageram,nu puneti chestii rock intr-o camera cu tapet din tema ,,Zapada".Lucruri albe si albastre.Asigurati-va ca nu afla cineva.E un pont!
Incheiem compunerea cu o concluzie:
,,Fa cum vrei,dar sa fie bine!"
Sfarsit!

RESPECT OZZY OSBOURNE!

brochita- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Bine,mai bine de atat nu se ma..mai..mm..poa..po..pp..poat..e...poate xD
Localizare: Undeva-n..in..undee? Hai sa zicem ca in inima informaticii moderne...pe romaneste, pea'ici-sa
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 34141
telefon
casa perfecta
pentru a avea o casa perfecta mai intai trebuie sa ai o sufragerie pe o tema moderna tablouri si baie pe nuanta apei.pe langa asta trebuia ca in casa ta sa fie iubire si prietenie....o familie numeroasa.sa ai o bucatarie frumoasa si sa fi in pas cu moda.daca se schimba moda din culoare galben in verde ia-ti cateva lucruri verzi si sa fi pregatit pentru otice anotimp.vara e buna culoarea galben,toamna portocaliu,iarna albastru sau alb si primavara un verde frumos deschis.si sa nu uitam cand vine vorba de camere familiei ele trebuie sa fie pe placul lor si sa aiba cu culoarea animalului.de exemplu o broasca are nevoie de o tema verde.si,in sufragerie,cand vine iarna faceti-va decoruri cu un brad,covoare speciale,si globuri speciale,cand e primavara puneti flori,vara puneti 4 obiecte galbene si iarna 5 obiecte portocalii.si mai e curtea...are nevoie de flori,iubire,familie,gradina,copaci,o fantana pentru pasari,gard modern,tufisuri si exclusive.si mai sunt reguli!itemele sa se asemene forte foarte bine cu tapetoul,camera si poadeaua.si mai puneti cateva flori in niste camere.sa aveti un frigider plin si daca aveti mai multe animale va trebuie mai multe camera!asta inseamna o casa perfecta!
casa perfecta
pentru a avea o casa perfecta mai intai trebuie sa ai o sufragerie pe o tema moderna tablouri si baie pe nuanta apei.pe langa asta trebuia ca in casa ta sa fie iubire si prietenie....o familie numeroasa.sa ai o bucatarie frumoasa si sa fi in pas cu moda.daca se schimba moda din culoare galben in verde ia-ti cateva lucruri verzi si sa fi pregatit pentru otice anotimp.vara e buna culoarea galben,toamna portocaliu,iarna albastru sau alb si primavara un verde frumos deschis.si sa nu uitam cand vine vorba de camere familiei ele trebuie sa fie pe placul lor si sa aiba cu culoarea animalului.de exemplu o broasca are nevoie de o tema verde.si,in sufragerie,cand vine iarna faceti-va decoruri cu un brad,covoare speciale,si globuri speciale,cand e primavara puneti flori,vara puneti 4 obiecte galbene si iarna 5 obiecte portocalii.si mai e curtea...are nevoie de flori,iubire,familie,gradina,copaci,o fantana pentru pasari,gard modern,tufisuri si exclusive.si mai sunt reguli!itemele sa se asemene forte foarte bine cu tapetoul,camera si poadeaua.si mai puneti cateva flori in niste camere.sa aveti un frigider plin si daca aveti mai multe animale va trebuie mai multe camera!asta inseamna o casa perfecta!

Misterio- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: The summer coming,but spring, you are..special and smiling.the autumn are...special and rich.the winter....is the season with the more activies.ALL WE ARE SPECIAL!
Localizare: undeva
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 82496
Cuvant Cheie TElefon
Casa perfecta
Dupa parerea mea mi se pare ca o casa perfecta nu inseamna numai luxul,ok,conteaza mult felul in care aranjaezi casa!Mie imi pac casele primitoare,iubitoare si cu zambetul pe buze!TREBUIE SA TE REGASESTI IN CASA TA PERFECTA! Casa:
-Sufragerie-Living:Bun gust!{Covoare curate,Televizor,Canapele,Fotolii,Mese de cafea etc.}-Livigului i s-ar potrivi culoare MARO
-Dormitor Caracterul tau,asa cum iti faci camera,asa esti cu adevarat!{Un pat confortabil,calculator,tv,birou,mobila} Dormitorului ii trebuie culoare M-Albastru (Linistitor) F-Roz(Caracteristic fetelor)
-Bucatarie Trebuie sa te obisdnuiesc cu bucataria,o vei folosi mereu{Mobila de bucatarie,trb sa te asoguri ca iti place destul de mult,aragaz,frigider,masa,scaune}Bucatariei ii trebuie culoarea rosie!
Casa perfecta
Dupa parerea mea mi se pare ca o casa perfecta nu inseamna numai luxul,ok,conteaza mult felul in care aranjaezi casa!Mie imi pac casele primitoare,iubitoare si cu zambetul pe buze!TREBUIE SA TE REGASESTI IN CASA TA PERFECTA! Casa:
-Sufragerie-Living:Bun gust!{Covoare curate,Televizor,Canapele,Fotolii,Mese de cafea etc.}-Livigului i s-ar potrivi culoare MARO
-Dormitor Caracterul tau,asa cum iti faci camera,asa esti cu adevarat!{Un pat confortabil,calculator,tv,birou,mobila} Dormitorului ii trebuie culoare M-Albastru (Linistitor) F-Roz(Caracteristic fetelor)
-Bucatarie Trebuie sa te obisdnuiesc cu bucataria,o vei folosi mereu{Mobila de bucatarie,trb sa te asoguri ca iti place destul de mult,aragaz,frigider,masa,scaune}Bucatariei ii trebuie culoarea rosie!

ClaudiaMissy2- Webkinz Signature

- Gen:
Localizare: Fetesti,Ialomita
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 25004

O casa "PERFECTA"
O casa perfecta gasesti oriunde,
Sunt minunate, ca niste zambete!
O casa perfecta ar suna asa,
Daca eu mi-as imagina.
Are flori, prieten de nadejde,
El inima imi incalzeste.
Are paturi moi , ca sa lenevesti,
Sau doar sa te odihnesti.
Are un televizor, mare sau mic,
Tot e mai bun decat nimic!
Are o canapea,
Rosie ca o lalea.
Are un mic taburet,
Caldut ca apa din jet.
Are un aragaz fierbinte
Face chiar si placinte!
Are o cada imaculata,
Vezi sa nu o manjesti cu ciocolata!
Si in final, in incheiere
Un urias neauzit zvon
Da, da! Ai ghicit, Costele!
Acest zvon este
Un minunat TELEFON (cuvantul secret).
Aceasta e o casa perfecta pentru mine. Dar pentru tine?
O casa perfecta gasesti oriunde,
Sunt minunate, ca niste zambete!
O casa perfecta ar suna asa,
Daca eu mi-as imagina.
Are flori, prieten de nadejde,
El inima imi incalzeste.
Are paturi moi , ca sa lenevesti,
Sau doar sa te odihnesti.
Are un televizor, mare sau mic,
Tot e mai bun decat nimic!
Are o canapea,
Rosie ca o lalea.
Are un mic taburet,
Caldut ca apa din jet.
Are un aragaz fierbinte
Face chiar si placinte!
Are o cada imaculata,
Vezi sa nu o manjesti cu ciocolata!
Si in final, in incheiere
Un urias neauzit zvon
Da, da! Ai ghicit, Costele!
Acest zvon este
Un minunat TELEFON (cuvantul secret).
Aceasta e o casa perfecta pentru mine. Dar pentru tine?

Zorica12- Mazin' Hamster

- Gen:
Stare de spirit: Vesela
Localizare: Constanta
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 22443
Brochita,Misterio,ClaudiaMissy2 si Zorica12 sunt inscrisi in conucurs!!!
apropo Zorica12-ingenioasa idee cu poezia!
apropo Zorica12-ingenioasa idee cu poezia!

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
telephone
casa perfecta
Casa perfecta e cea in care te poti relaxa.Un dormitor plin de culoarea ta favorita,cu postere cu actorii sau cantaretii tai favoriti.Sufrageria trebuie sa fie colorata in culori relaxatoare cu acele canapele de vis,pufoase........pline de vise,cu un televizor (mai bine mic,pt. a nu va strica ochii
).O bucatarie cu vedere afara,cu dulapuri pline de dulciurile tale preferate (nu in exces),precum ciocolata,care iti da o senzatie de bine......Baia poate fi albastra,galbena......preferabil intr-o culoare pala.Poti avea si o camera de joaca in care sa ai un televiszor mare pt. jocurile video din dulapuri si CD-uri cu muzica relaxanta (rock 'n' roll,polka,pop dance) si chiar un karaoke!Gradina iti trebui neaparat!Poti avea o piscina,o masa pe care sunt jocuri de familie,un gratar......
Relaxare placuta!!!!

casa perfecta
Casa perfecta e cea in care te poti relaxa.Un dormitor plin de culoarea ta favorita,cu postere cu actorii sau cantaretii tai favoriti.Sufrageria trebuie sa fie colorata in culori relaxatoare cu acele canapele de vis,pufoase........pline de vise,cu un televizor (mai bine mic,pt. a nu va strica ochii
).O bucatarie cu vedere afara,cu dulapuri pline de dulciurile tale preferate (nu in exces),precum ciocolata,care iti da o senzatie de bine......Baia poate fi albastra,galbena......preferabil intr-o culoare pala.Poti avea si o camera de joaca in care sa ai un televiszor mare pt. jocurile video din dulapuri si CD-uri cu muzica relaxanta (rock 'n' roll,polka,pop dance) si chiar un karaoke!Gradina iti trebui neaparat!Poti avea o piscina,o masa pe care sunt jocuri de familie,un gratar......Relaxare placuta!!!!

and Guns 'n' Roses!!!!!!!!!!!

lipton50- Gen:
Stare de spirit: ghinionista la concursuri
Localizare: bucuresti
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 18251
Cucant secret: Telefon Pentru mine o casa este o casuta in care sa pot locui!O casuta in care sa am tot ceea ce am nevoie!Casele pentru oameni trebuie sa fie pe marimea lor(adica depinde cati oameni locuiesc acolo)!O casa minunata e un suflet fericit!O casa e viata!O casa trebuie sa fie spatioasaTrif Adrian----Pinduric----10 ani-----,,Casa Perfecta"

verzisor- Lil'Kinz

- KinzCash: 16803
telefon
O casa perfecta este e o casa stilata!
Pentru amenajarea unei case iti trebuie dragoste si multa imaginatie pentru amenajare.
Orice casa stilata trebuie sa aiba camere spatioase care ar putea fii:
trebuie sa aiba lucruri stilate si elegante si de culoare multicolore sa starneasca privirile celorlalti.
Cam asa ar fii o casa perfecta
O casa perfecta este e o casa stilata!
Pentru amenajarea unei case iti trebuie dragoste si multa imaginatie pentru amenajare.
Orice casa stilata trebuie sa aiba camere spatioase care ar putea fii:
- sufragerie
camera de zii
bucatarie
living
baie
hol
trebuie sa aiba lucruri stilate si elegante si de culoare multicolore sa starneasca privirile celorlalti.
Cam asa ar fii o casa perfecta
Te vad pe tine.
Ma uit la stele,
Te vad pe tine.
Ai de gand sa te dai la o parte din fata mea?

Clinchi- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: %0
Localizare: Rm.valcea
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 34564
Lipton50 trebuie sa fii logat ca sa participi!!!
In rest Verzisor si Clinchi sunteti inscrisi!
In rest Verzisor si Clinchi sunteti inscrisi!

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
Este logat!andraalexa110 a scris:Lipton50 trebuie sa fii logat ca sa participi!!!
In rest Verzisor si Clinchi sunteti inscrisi!![]()

ClaudiaMissy2- Webkinz Signature

- Gen:
Localizare: Fetesti,Ialomita
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 25004

casa mea perfecta
casa mea perfecta este o casa foarte frumoasa.Chiar daca nu o am....mi-o doresc.In primu rand are 5 etaje.Este plina de lucruri rare,exclusive si multee....

floirnaaaa- Lil'Kinz

- Gen:
Stare de spirit: foarte vesela :d
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 17351

Manzu a scris:poti avea cont si fara avatar...... da clic pe numele ei si sa vezi ca te duce la profil........verzisor a scris:da,daca nu are avatar nu inseamna ca nu are cont
aa scuze
lipton 50 este inscris

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
+ Florinaaa inscrisa in concurs

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
TELEFON
Casa perfecta
Pentru mine casa perfecta seamana cu un palat.Iubesc craciunul,asa ca in acesta casa va fi mereu senzatia de bucurie si de sarbatoare pentru ca va avea intotdeauna decoratiuni minunate de poveste.
In primul rand...ar avea o intrare mare si frumoasa,pentru ca atunci cand intri pe usa sa simti senzatia de primire calduroasa.Sa aiba un brad mare de Craciun cu decoratiuni de basm su zapada si jucarii pe el.Aceasta casa perfecta ar mai avea decoratiuni peste tot...luminite,beteala si globuri sclipitoare.
Pe langa toate acestea cu siguranta nu ar lipsi masa de craciun plina de bucate si lumanari aurii.Toate celelalte camere ar fi la fel de impodobite si la fel de frumoase.S-ar asculta pe perioda postului bineinteles colinde minunate pe toate limbile:franceza engleza romana,maghiara...si tot ce se poate.In fiecare zi s-ar gasi intr-o sosetuta de langa semineu cate un cadou mititel de la Mosul.Sub brad ar fi cu neincetare jucarii si jucarii si dinnou jucarii.Colindatorii ar fi primiti cu drag in aceasta casa...sa serveasca din bunatati,sa-si aleaga cate un cadou de Craciun.
De asemenea aceasta este cu siguranta o casa pentru copii unde sa se distreze si sa fie fericiti tot timpul.Pentru mine asa ar arata o casa de vis!Frumoasa,aranjata de sarbatoare si cuprinsa de magia iernii si a nasterii lui Iisus Hristos!
Casa perfecta
Pentru mine casa perfecta seamana cu un palat.Iubesc craciunul,asa ca in acesta casa va fi mereu senzatia de bucurie si de sarbatoare pentru ca va avea intotdeauna decoratiuni minunate de poveste.
In primul rand...ar avea o intrare mare si frumoasa,pentru ca atunci cand intri pe usa sa simti senzatia de primire calduroasa.Sa aiba un brad mare de Craciun cu decoratiuni de basm su zapada si jucarii pe el.Aceasta casa perfecta ar mai avea decoratiuni peste tot...luminite,beteala si globuri sclipitoare.
Pe langa toate acestea cu siguranta nu ar lipsi masa de craciun plina de bucate si lumanari aurii.Toate celelalte camere ar fi la fel de impodobite si la fel de frumoase.S-ar asculta pe perioda postului bineinteles colinde minunate pe toate limbile:franceza engleza romana,maghiara...si tot ce se poate.In fiecare zi s-ar gasi intr-o sosetuta de langa semineu cate un cadou mititel de la Mosul.Sub brad ar fi cu neincetare jucarii si jucarii si dinnou jucarii.Colindatorii ar fi primiti cu drag in aceasta casa...sa serveasca din bunatati,sa-si aleaga cate un cadou de Craciun.
De asemenea aceasta este cu siguranta o casa pentru copii unde sa se distreze si sa fie fericiti tot timpul.Pentru mine asa ar arata o casa de vis!Frumoasa,aranjata de sarbatoare si cuprinsa de magia iernii si a nasterii lui Iisus Hristos!

lavinia3000- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Go...where the guitar takes you!;)
Localizare: Baia Sprie
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 33643

lavinia3000 inscrisa in concurs!

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
Cuvantul secret este telefon,desi el trebuia pus la sfarsit,asa scrie in reguli..am pus ca sa nu -l uit sa pun..
Casa perfecta
O casa perfecta reprezinta o casa cu mult gust ,sa fie spatiu in ea pentru a ne putea deplasa in liniste si nu ar da senzatia de aglomeratie,dar nici o casa mare cat un centru comercial,deoarece te dor picioarele in timp ce mergi prin ea si nu numai de asta,dar prea mult strica ! O casa de o marime medie,unde sa ai spatiu sa te relaxezi,sa te joci ,sa te poti uita linistit la televizor,unde sa ai curte cu gradina si sa ai loc si spatiu de joaca ,o casa unde sa te simti confortabil .Pentru a te simti confortabil nu trebuie neaparat sa ai numai lucruri scumpe sau de firma,lucruri din alte tari si lucruri care sunt greu de gasit..O casa trebuie sa aiba lucruri de calitate in sens de material,depinde de el insusi ..De exemplu daca este o lenjerie de pat,ea nu trebuie sa fie greoaie si cu un numar ridicat de kg..trebuie sa fie subtire daca e vara sau groasa daca iarna ,sau depinde de vreme ..Daca e un suport pentru cele necesare in baie precum pasta de dinti etc,nu ai nevoie de un suport din argint cu aur imprejur sau din materiale ce dau senzatie de ''splendoare'',ci trebuie sa fie unul foarte rezistent pentru a nu cadea obiectele pe jos si suportul spargand chiuveta si alte lucruri ce sunt necesare in baie.Deci casa nu trebuie sa arate ca una de vedeta,de regina sau orice altceva ci ,trebuie sa fie de calitate ,rezistenta si cu bun gust.
Casa perfecta
O casa perfecta reprezinta o casa cu mult gust ,sa fie spatiu in ea pentru a ne putea deplasa in liniste si nu ar da senzatia de aglomeratie,dar nici o casa mare cat un centru comercial,deoarece te dor picioarele in timp ce mergi prin ea si nu numai de asta,dar prea mult strica ! O casa de o marime medie,unde sa ai spatiu sa te relaxezi,sa te joci ,sa te poti uita linistit la televizor,unde sa ai curte cu gradina si sa ai loc si spatiu de joaca ,o casa unde sa te simti confortabil .Pentru a te simti confortabil nu trebuie neaparat sa ai numai lucruri scumpe sau de firma,lucruri din alte tari si lucruri care sunt greu de gasit..O casa trebuie sa aiba lucruri de calitate in sens de material,depinde de el insusi ..De exemplu daca este o lenjerie de pat,ea nu trebuie sa fie greoaie si cu un numar ridicat de kg..trebuie sa fie subtire daca e vara sau groasa daca iarna ,sau depinde de vreme ..Daca e un suport pentru cele necesare in baie precum pasta de dinti etc,nu ai nevoie de un suport din argint cu aur imprejur sau din materiale ce dau senzatie de ''splendoare'',ci trebuie sa fie unul foarte rezistent pentru a nu cadea obiectele pe jos si suportul spargand chiuveta si alte lucruri ce sunt necesare in baie.Deci casa nu trebuie sa arate ca una de vedeta,de regina sau orice altceva ci ,trebuie sa fie de calitate ,rezistenta si cu bun gust.

JulyTheBestStar- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Happy
Localizare: Iasi
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 30379
casa perfecta
CASA PERFECTA
ASTA-I PENTRU MINE CASA PERFECTA AR COSTA IN JUR DE 500000 DE KINZCASH [(KINZ CASH)SAU(KC)SAU (W).
SPER SA VA PLACA IDEEA MEA!
[/justify]
PENTRU MINE CASA PERFECTA AR AVEA 25 DE CAMERE, ACESTEA SUNT: (CAMERELE SUNT CAMERELE ESENTIALE , FARA DORMITORUL FIECARUI ANIMALUT)
- PET`S BEACH
- PET`S DRESSING ROOM
- PET`S PARK
- PET`S DEN
- PET`S GARDEN
- PET`S HAUNTED HOUSE
- PET`S CAFE
- PET`S LIVING ROOM
- PET`S KITCHEN
- PET`S PLAYROOM
- PET`S BACKYARD
- PET`S SPA
- PET`S BATHROOM
- PET`S GUEST ROOM
- PET`S MUSIC ROOM
- PET`S HALL
- PET`S MUSEUM
- PET`S MOVIE ROOM
- PET`S GYM
- PET`S GARAGE
- PET`S GALERRY
- PET`S STUDIO
- PET`S CLASS ROOM
- PET`S GREEN HOUSE
- PET`S HOLIDAY ROOM
ASTA-I PENTRU MINE CASA PERFECTA AR COSTA IN JUR DE 500000 DE KINZCASH [(KINZ CASH)SAU(KC)SAU (
SPER SA VA PLACA IDEEA MEA!
[/justify]

sely01- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: ♡ ◕‿◕ ♡ ◕‿◕ ♡
Localizare: ~Romania~
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 66244
casa perfecta
casa perfecta pentru mine are 17 camere cu tot cu 2 gradini si o camera in copac
camere:
camera de clasa(animalutele invata)
camera de hallwen adica halaun nustiu cum se scrie(unde animalutele sarbatoresc halaueinul)
4 dormitoare(unde dorm animalutele)
camera de craciun (unde animalutele sarbatoresc craciunul)
camera de sport (unde animalutele fac sport)
camera de trofee(unde sunt expuse toate trofele sau premile)
camera rara(unde toata camera este plina cu lucruri rare , exclusive etc.)
camera in copac (unde animalutul zburator locuieste)
2 gradini(una care are aproape mai multe anotimpuri deoarece are cate ceva care simbolizeaza unele anotimupuri si una e se recolte)
bucataria(unde animalutele mananca si gatesc)
baia(unde animalutele se spala etc.)
camera de plaja(unde animalutele se joaca sau stau la plaja)
in vitor as vrea sa construiesc o camera de sfantul valentin care o sa ii apartina la vitorul meu webkinz
aceasta este casa mea perfecta!
cuvantul ceheie este telefon!
casa perfecta pentru mine are 17 camere cu tot cu 2 gradini si o camera in copac
camere:
camera de clasa(animalutele invata)
camera de hallwen adica halaun nustiu cum se scrie(unde animalutele sarbatoresc halaueinul)
4 dormitoare(unde dorm animalutele)
camera de craciun (unde animalutele sarbatoresc craciunul)
camera de sport (unde animalutele fac sport)
camera de trofee(unde sunt expuse toate trofele sau premile)
camera rara(unde toata camera este plina cu lucruri rare , exclusive etc.)
camera in copac (unde animalutul zburator locuieste)
2 gradini(una care are aproape mai multe anotimpuri deoarece are cate ceva care simbolizeaza unele anotimupuri si una e se recolte)
bucataria(unde animalutele mananca si gatesc)
baia(unde animalutele se spala etc.)
camera de plaja(unde animalutele se joaca sau stau la plaja)
in vitor as vrea sa construiesc o camera de sfantul valentin care o sa ii apartina la vitorul meu webkinz
aceasta este casa mea perfecta!
cuvantul ceheie este telefon!
Fan No#1 Demi Lovato

elenafrumoasa17- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: happy!
KinzCash: 26595
Casa Perfecta
Casa Perfecta are 23 de Camere care Sunt :
* Pet`s Backyard
*Dog`s Classroom
*Cat`s All Purpose room
*My Rabbit`s Family Room
*Pet`s Beach
*Pet`s Pool
*Kid`s Kitchen
*My Trophy Room
*Pet`s Holiday Room
*The Haunted House
*My Park
*My Dining Room
*Pretty Panda`s Room
*Pet`s Spa
*Pink Poodles Dining Room
*The Gallery
*Dog`s Restaurant
*My Bathroom
*Pom Pom Kitty`s Room
*My Yorkie`s Salon
*B&W Checky Dog Dining Room
*Poodle`s Cafe
*Golden Retriever Room
Telefon
:face: :face:
Casa Perfecta are 23 de Camere care Sunt :
* Pet`s Backyard
*Dog`s Classroom
*Cat`s All Purpose room
*My Rabbit`s Family Room
*Pet`s Beach
*Pet`s Pool
*Kid`s Kitchen
*My Trophy Room
*Pet`s Holiday Room
*The Haunted House
*My Park
*My Dining Room
*Pretty Panda`s Room
*Pet`s Spa
*Pink Poodles Dining Room
*The Gallery
*Dog`s Restaurant
*My Bathroom
*Pom Pom Kitty`s Room
*My Yorkie`s Salon
*B&W Checky Dog Dining Room
*Poodle`s Cafe
*Golden Retriever Room
Telefon
:face: :face:
Ultima editare efectuata de catre lorena.buta in Dum 28 Noi 2010, 7:42 pm, editata de 1 ori

lorena.buta- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Eu sunt cea mai mare fana a Draculaurei pentru todeauna in tot universul !!!
Localizare: Undeva in Monster High
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 42686

lipton50 a scris:andraalexa110 a scris:Manzu a scris:poti avea cont si fara avatar...... da clic pe numele ei si sa vezi ca te duce la profil........verzisor a scris:da,daca nu are avatar nu inseamna ca nu are cont
aa scuze...greseala mea
![]()
![]()
![]()
lipton 50 este inscris![]()
pana la urma,sunt inscrisa?
da! esti inscrisa!

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
JulyTheBest,Sely01,elenapricess17 si lorena.buta sunt inscrisi in concurs!
Ultima editare efectuata de catre andraalexa110 in Mar 30 Noi 2010, 6:11 pm, editata de 1 ori

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
:flower: Casa perfecta
Telefon
Telefon
locul plin de fericire.O sufragerie luminoasa,cu o masa plina de dulciuri si sucuri exclusive,o bucatarie plina cu bunatati (pe care nu le vad invitatii )o baie cu culori vii cu un covor multicolorat,un dormitor colorat linistitor si o gradina verde si plina cuflori.Nu poate lipsi piscina,o sala de sport si camerele musafirilor de care nu va pot povesti atat de amanuntit.Oricum,trebuie sa stiti ca pentru mine cand intru intr-o casa,si simt un val de caldura in inima imi dau seama ca aceasta este casa perfecta.

dianamihaela2010- Gen:
Stare de spirit: fericita
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 16171
telefon 
O casa perfecta nu este una luxoasa cu ditamai' plasma LG ,calculator performant si 70 de servitori.
Casa perfecta este un loc micut si cald, numai al tau, unde te simti bine.
Ea iti stie secretele, prietenii,tot. nu conteaza ca e o vila pe plaja din Malibu sau o micuta casuta la marginea strazii.
O piscina nu aduce fericirea
Atata timp cat iti ofera un loc caldut de dormit,este perfecta.

Casa Perfecta
O casa perfecta nu este una luxoasa cu ditamai' plasma LG ,calculator performant si 70 de servitori.
Casa perfecta este un loc micut si cald, numai al tau, unde te simti bine.
Ea iti stie secretele, prietenii,tot. nu conteaza ca e o vila pe plaja din Malibu sau o micuta casuta la marginea strazii.
O piscina nu aduce fericirea

Atata timp cat iti ofera un loc caldut de dormit,este perfecta.

LovleyLovePup- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: ♥
Localizare: ♥
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 37282
sunt loveemily de pe forum nu particip ca eu am masinuta si vreau sa las si pe altii sa o aiba
cool- Vizitator
LovelyLovePup(LLP) si dianamihaela2010 sunt inscrisis in concurs
Ultima editare efectuata de catre andraalexa110 in Mar 30 Noi 2010, 8:59 pm, editata de 1 ori

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
loveemily (cool) ok.....dar am spus sa nu mai comentati aici!!!

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
:flower: Casa perfecta :flower:
Casa perfecta pentru mine
Nu ar fi una obisnuita.
In ea, insa, ar tine
Tot din ce e construita
.
Dar din ce este compusa?
Nu din chimicale si alte prostii
Ar fi una in forma de papusa,
Pentru ca, stiti, doar suntem copii
!
Deci, ar avea in schema desenata
Tot felul de dulciuri si pisici...
Nu cumva o lume intristata
Daca asta voiai sa zici
Hmm? Pretul? Ca sa fie speciala
Ar trebui sa coste ceva mai mult...
Dar de petrecut o seara
In aceasta casa e destul!
Mai pe scurt... imi doresc o casa
Cu geamuri din Pretzel si scaune dulci
Din zahar ars sa fie acea masa,
Dulce incat iti vine sa te impusti
Daca nu gusti
In plus, in incheiere, adaug un cuptor
Din dulciuri (logic) in acest dormitor
Prin de chestii bune
... cu tapet de cioco
Ca daca nu il gusti devii loco
Dar sa nu gusti prea mult din aceasta casa buna
Ar putea lumea sa-ti spuna.
Nu conteaza, ca eu salivez,
Cand vad lumea asa dulce simt ca inebunesc!!!
Nu ar fi una obisnuita.
In ea, insa, ar tine Tot din ce e construita
.Dar din ce este compusa?
Nu din chimicale si alte prostii

Ar fi una in forma de papusa,
Pentru ca, stiti, doar suntem copii
!Deci, ar avea in schema desenata
Tot felul de dulciuri si pisici...
Nu cumva o lume intristata
Daca asta voiai sa zici

Hmm? Pretul? Ca sa fie speciala
Ar trebui sa coste ceva mai mult...
Dar de petrecut o seara
In aceasta casa e destul!
Mai pe scurt... imi doresc o casa
Cu geamuri din Pretzel si scaune dulci
Din zahar ars sa fie acea masa,
Dulce incat iti vine sa te impusti
Daca nu gusti

In plus, in incheiere, adaug un cuptor
Din dulciuri (logic) in acest dormitor
Prin de chestii bune
... cu tapet de cioco Ca daca nu il gusti devii loco

Dar sa nu gusti prea mult din aceasta casa buna
Ar putea lumea sa-ti spuna.
Nu conteaza, ca eu salivez,
Cand vad lumea asa dulce simt ca inebunesc!!!
Cuvant secret : Telefon
Modificare : Scuze Zorica12... nu am vazut ca tu ai facut poezie... trebuie sa fac alta compunere???
Ultima editare efectuata de catre Stefzyk in Vin 03 Dec 2010, 1:35 pm, editata de 1 ori

Stefzyk- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Who gives a damn? I don`t.
Localizare: Staring at u :3.
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 193315

nu,nu trebuie
Stefzyc este inscris in concurs
Stefzyc este inscris in concurs

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
Casa perfecta
Casa perfecta ar trbui sa aiba 40 de camere, una care sa aiba tema de plaja, una cu tema de craciun, 5 camere in copac, 6 gradini pline cu legume, o bucatarie, doua bai, o camera cu tema studioul de dans, o camera pentru fiecare animalut (depinde si cate ai), si inca multe camere fiecare cu tema ei.

irenamihalachi- Webkinz Signature Mic

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 24828
irinamihalachi inscrisa in concurs!

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
c
CASUTA MEA CALDUROASA:
Buna!Pentru mine casa perfecta ar avea sase camere.Acelea ar fi:holul,dormitorul,baia,bucataria,camera de zi,,,si gradina.Eu nu as vrea o casa mare ,ma muktumesc cu una mica dar modesta.Gradina in primul rand as vrea sa aiba multe flori colorate si copaci inalti si umbrosi,multa verdeata ,cand vine primavara sa simti sentimentul de fericire cum pasarile zboara prin copaci cum te mai musca cate-o albina
cum furnicile isi strang proviziile ,sa simti ca a venit orimavara.Dormitorul as vrea sa aiba un dulap ,biroul cu calculatorul pe care sa ma joc webkinz,peretii sa fie verzi,cu un pat mare si cu flori la geam.Camera de zi as vrea sa fie portocaliu inchis cu niste fotolii si un televizor mare ,si cu decoratiuni adegvate.Bucataria as vrea sa fie ca orice bucatarie normala.Baia as vrea sa fie rosie cu o cada maree. .Ei bine pentru mine asta ar fi casa perfecta.Fiecare cu gusturile lui.O!si cuvantul cheie este ,,telefon''. 
Buna!Pentru mine casa perfecta ar avea sase camere.Acelea ar fi:holul,dormitorul,baia,bucataria,camera de zi,,,si gradina.Eu nu as vrea o casa mare ,ma muktumesc cu una mica dar modesta.Gradina in primul rand as vrea sa aiba multe flori colorate si copaci inalti si umbrosi,multa verdeata ,cand vine primavara sa simti sentimentul de fericire cum pasarile zboara prin copaci cum te mai musca cate-o albina
cum furnicile isi strang proviziile ,sa simti ca a venit orimavara.Dormitorul as vrea sa aiba un dulap ,biroul cu calculatorul pe care sa ma joc webkinz,peretii sa fie verzi,cu un pat mare si cu flori la geam.Camera de zi as vrea sa fie portocaliu inchis cu niste fotolii si un televizor mare ,si cu decoratiuni adegvate.Bucataria as vrea sa fie ca orice bucatarie normala.Baia as vrea sa fie rosie cu o cada maree. .Ei bine pentru mine asta ar fi casa perfecta.Fiecare cu gusturile lui.O!si cuvantul cheie este ,,telefon''. 
garbita- Gen:
KinzCash: 15991
garbita este inscrisa in concurs

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
S-A TERMINAT CONCURSUL! CASTIGATORII O SA-I VEDETI SAMBATA!

- Gen:
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
Subiecte similare» ConcurS ! Cs !
» [CONCURS]Miss-4Music-CrEaTiVe
» [Concurs]Castiga o excursie in Tenerife
» [Concurs]Reclama
» CONCURS: Poze de 1 Iunie!