Curiozitati din alte limbi
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Curiozitati din alte limbi
Aici veti scrie ce curiozitati din alte limbi ati aflat...si vi se par interesante 
Voi incepe eu . In germana toate substantivele se scriu cu litera MARE ! Acum pentru mine numai e cine stie ce curiozitate ,ca m-am invatat ,dar pentru altii care nu stiau,e o curiozitate super
.Tot in limba germana se afla foarte multe curiozitati ,iar daca vrei sa inveti germana trebuie sa stii si aceste curiozitati ..De exemplu la noi se spune normal la : Eu vreau sa mananc un mar ,la ei se spune : eu vreau un mar am mancat .. sau altfel sunt mai multe modalitati..
Alta curiozitate in limba italiana : la ei exsista foarte multe feluri de conjuctie..nu ca in engleza si germana ( regulate si neregulate ) ,in italiana exsista foarte multe feluri de conjungat.Fiecare limba are curiozitatile ei aparte
.Daca o sa mai invat lucruri interesante la germana o sa va spun sau daca ma invata verisorul meu mare ..
Sau o sa mai citesc despre chestii de genul asta..Oricum va astept sa aflam cu totii cat mai multe ..

Voi incepe eu . In germana toate substantivele se scriu cu litera MARE ! Acum pentru mine numai e cine stie ce curiozitate ,ca m-am invatat ,dar pentru altii care nu stiau,e o curiozitate super
.Tot in limba germana se afla foarte multe curiozitati ,iar daca vrei sa inveti germana trebuie sa stii si aceste curiozitati ..De exemplu la noi se spune normal la : Eu vreau sa mananc un mar ,la ei se spune : eu vreau un mar am mancat .. sau altfel sunt mai multe modalitati..Alta curiozitate in limba italiana : la ei exsista foarte multe feluri de conjuctie..nu ca in engleza si germana ( regulate si neregulate ) ,in italiana exsista foarte multe feluri de conjungat.Fiecare limba are curiozitatile ei aparte
.Daca o sa mai invat lucruri interesante la germana o sa va spun sau daca ma invata verisorul meu mare ..
Sau o sa mai citesc despre chestii de genul asta..Oricum va astept sa aflam cu totii cat mai multe .._________________
Webkinz is my life ! I love webkinz ! I am a happy child with my webkinz !! ... I love school ! My favorite subjects are : German ,English and Maths
......This is the best forum in the world ! Webkinz Romania !Webkinz Romania jos palaria !!!!1

july_thebest_star- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: vesela
Localizare: Iasi
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 27010
Re: Curiozitati din alte limbi
eu inca nu

adelinabalerina- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: prost dispusa
Localizare: Bucuresti
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 36090

INTERESANT
dar la partea cu germana e de limba. Asa e mai la toate
Si la engleza de exemplu:
CER ALBASTRU
BLUE SKY
se inverseaza
dar oricum nu se face traducerea pe cuvinte
dar la partea cu germana e de limba. Asa e mai la toate
Si la engleza de exemplu:CER ALBASTRU
BLUE SKY
se inverseaza
dar oricum nu se face traducerea pe cuvinte

LovleyLovePup- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: ♥
Localizare: ♥
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 37282
in limba chineza:
1. limba a provenit din desene. Astfel, sa scrii ploaie desenezi un patrat si 4 picaturi. ( Presupun ca-i o ferestra si ploaia)
2. Nu spui: mama sa dus la magazin, dar spui: ducandu-se la magazin a fost acolo mama
1. limba a provenit din desene. Astfel, sa scrii ploaie desenezi un patrat si 4 picaturi. ( Presupun ca-i o ferestra si ploaia)
2. Nu spui: mama sa dus la magazin, dar spui: ducandu-se la magazin a fost acolo mama

alicelovefrog- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Good... AWESOME!!
Localizare: Beijing
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 25589
alicelovefrog a scris:in limba chineza:
ce tare 
eu nu am idei

Stefzyk- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Who gives a damn? I don`t.
Localizare: Staring at u :3.
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 193315

WebkinzVideos989- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: Happy xD
Localizare: Bucuresti
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 26927

LOL
Te vad pe tine.
Ma uit la stele,
Te vad pe tine.
Ai de gand sa te dai la o parte din fata mea?

Clinchi- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: %0
Localizare: Rm.valcea
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 34564
alicelovefrog a scris:in limba chineza:
OMIGEEE

LovleyLovePup- Webkinz Signature

- Gen:
Stare de spirit: ♥
Localizare: ♥
Zodie:
Zodiac chinezesc: 
KinzCash: 37282
Subiecte similare» Numele vostru in alte limbi
» Curiozitati din alte limbi
» Curiozitati despre viata fiecarui animal
» Emergency 2012